8 weekse tenniscursus voor beginners

Een mooie traditie is het inmiddels geworden. De cursus van 8 weken voor beginnende tennissers, die graag op een laagdrempelige wijze kennis willen maken met de tennissport. In de voorgaande jaren zijn er u vele tientallen mensen voorgegaan die inmiddels met veel plezier regelmatig zelf spelen.

Vanaf de eerste woensdag in april (1 april) starten we alweer voor  de twaalfde keer met deze cursus. In 8 weken worden u alle basisvaardigheden aangeleerd, om daarna zelfstandig aan te slag te kunnen. Er wordt natuurlijk aandacht besteedt aan de techniek voor de forehand, backhand, volley, smash en de service. Maar ook aspecten als spelregels, voetenwerk, positionering in het speelveld en tactiek zullen behandeld worden. De leden van de nieuwe leden commissie zullen u vanaf de eerste dag welkom heten en ook meerdere toernooitjes organiseren, zodat u met uw medecursisten op een ontspannen wijze kennis kunt maken met het spelen van wedstrijden. Voor deze cursus hoeft u nog geen racket aan te schaffen, de club stelt u deze gratis ter beschikking.

Ook lid worden van de club of van de tennisbond is nog niet verplicht. Na het afronden van de lessenreeks kunt u wel tegen een gereduceerd tarief lid worden, zodat u gebruik kunt gaan maken van de 9 gravelbanen, gelegen in een mooie duinkom.

De cursus wordt gegeven door twee instructeurs, in groepen van maximaal 14 man. De lessen zullen gegeven worden van 19:00 tot 20:00 Bij voldoende animo, wordt er eventueel nog een tweede uur gestart van 20:00 tot 21:00 De kosten bedragen 60 euro p.p. Voor vragen of inschrijven kunt u een mail sturen naar Bobiterson@outlook.com

Sportieve groeten en hopelijk tot ziens op LTC Zee en Duin.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord