AAN TAFEL!!!

Horeca Zee en Duin menu tijdens ‘Het Open’ 2015
*In samenwerking met Henk Hoek Catering
(het dagmenu kan besteld worden tot 21.00)

Zaterdag 18 juli: Saté
Kipsaté met gebakken uitjes, kroepoek en gebakken aardappelen €11,-

Zondag 19 juli: Varkenshaas medaillion
Varkenshaas medaillons met champignon roomsaus en gebakken aardappelen €12,50

Maandag 20 juli: Spaghetti
Spaghetti bolognese met of zonder kaas €8,-

Dinsdag 21 juli: Schnitzel
Schnitzel met stroganoffsaus en gebakken aardappelen €11,-

Woensdag 22 juli: Bami
Bami met kroepoek, atjar en kip saté €11,-

Donderdag 23 juli: Kabeljauw moot
Kabeljauw moot op een bedje van wokgroenten met Hollandaisesaus en aardappel puree €12,50

Vrijdag 24 juli: Spareribs met patat
Spareribs met ketjap en patat €8,-

Zaterdag 25 juli: Biefstuk
Gebakken biefstuk met pepersaus en gebakken aardappelen €14,-

Zondag 26 juli: Restjes dag
Alles wat we hebben moet weg voor een goede prijs