logo_knltb

Tennisvereniging LTC Zee en Duin maakt gebruik van een digitaal afhangbord.

In de hal van het clubhuis hangt een touch screen en een kaartlezer. Met behulp van je KNLTB ledenpas kun je daarop banen afhangen. Het touch screen bedien je door met je vinger op het scherm te tippen. Wanneer je de aanwijzingen op het scherm volgt, wijst het zich voor zich.
Naast het digitale afhangbord hangt een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Je kunt deze gebruiksaanwijzing ook downloaden.
Je kunt alleen afhangen met je eigen pasje. Ben je die vergeten, dan zijn er geen reservepasjes! Controleer dus altijd even voor je naar de club gaat of je je pasje bij je hebt.

Je kunt pas afhangen in het systeem als je gerechtigd bent tot spelen, m.a.w. je hebt dus je contributie betaald en je hebt de beschikking over je KNLTB ledenpas. Is dat niet het geval, neem dan eerst contact op met de ledenadministratie.

Doet je pasje het niet, dan kan het zijn dat de magneetstrook bevuild is. Maak dit dan met je adem een beetje vochtig en haal het zachtjes langs je kleding. Let op dat je het niet beschadigd. Houd het pasje ook weg van magnetische velden, net als je bankpasje. Probeer ook altijd even een ander pasje om te kijken of die het wel doet.

Heb je toch problemen, vraag dan even hulp aan een ander lid op het park. Blijven de problemen zich voordoen, neem dan contact op met de ledenadministratie.

Thuis of op het werk kun je op www.afhangbord.nl inloggen om bijvoorbeeld de baanbezetting of de ledenlijst te bekijken.

Inloggen
Om in te loggen op het afhangbord heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Wanneer je voor het eerst inlogt, doe je dit met je bondsnummer en het door de vereniging verstrekte wachtwoord.

Het wachtwoord dat je hebt gekregen, kun je veranderen in een voor jou makkelijk te onthouden wachtwoord. Je dient je wachtwoord twee keer in te typen. Je gebruikersnaam (bondsnummer) kan je wijzigen in je e-mailadres. Als je dit gedaan hebt, kun je in het vervolg met je e-mailadres en wachtwoord inloggen.
Nu het seizoen weer in volle hevigheid losbarst is dit hét moment om uw wachtwoord voor toegang tot de website te wijzigen. Vanuit het oogpunt van veiligheid is het belangrijk dit regelmatig te doen. Het is eenvoudig en kost weinig tijd:

1. Ga naar www.afhangbord.nl
2. Login met uw KNLTB nummer of uw e-mailadres, en uw wachtwoord
3. Klik op profiel links boven in beeld
4. Verander uw wachtwoord en bevestig dit nogmaals
5. Klik op Gegevens opslaan
6. Klik links boven in beeld (naast uw pasfoto) op uitloggen

Ben je het wachtwoord vergeten? Mail dan naar ledenadministratie en wij zullen een nieuw wachtwoord mailen.