Tennisvereniging LTC Zee en Duin maakt gebruik van een digitaal afhangbord.

In de hal van het clubhuis hangt een touch screen en een kaartlezer. Met behulp van je KNLTB ledenpas kun je daarop banen afhangen. Het touch screen bedien je door met je vinger op het scherm te tippen. Wanneer je de aanwijzingen op het scherm volgt, wijst het zich voor zich.
Naast het digitale afhangbord hangt een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Je kunt alleen afhangen met je eigen pasje. Ben je die vergeten vraag dan in het clubhuis of er mogelijk een reservepasje is! Controleer dus altijd even voor je naar de club gaat of je je pasje bij je hebt.

Je kunt pas afhangen in het systeem als je gerechtigd bent tot spelen, m.a.w. je hebt dus je contributie betaald en je hebt de beschikking over je KNLTB ledenpas. Is dat niet het geval, neem dan eerst contact op met de ledenadministratie.

Doet je pasje het niet, dan kan het zijn dat de magneetstrook bevuild is. Maak dit dan met je adem een beetje vochtig en haal het zachtjes langs je kleding. Let op dat je het niet beschadigd. Houd het pasje ook weg van magnetische velden, net als je bankpasje. Probeer ook altijd even een ander pasje om te kijken of die het wel doet.

Heb je toch problemen, vraag dan even hulp aan een ander lid op het park. Blijven de problemen zich voordoen, neem dan contact op met de ledenadministratie.