Starttoernooi jeugd

Geef je hieronder op voor het starttoernooi 2021 op zaterdag 10 april. (Gelieve 1 kind per aanmelding!!)

Aanwezig: 14.45 uur
Einde toernooi: 17.00 uur.

De inschrijving is gesloten. Mochten er nog vragen of bijzonderheden zijn, neem dan contact op met jeugdcommissie@zee-en-duin.nl

 

Opening park

Jeugd clubkampioenschappen

Stoer dat je de strijd aan gaat met je tennisvriendjes en vriendinnetjes. De clubkampioenschappen zijn er voor alle categorieën. Dus speel je met rode, oranje, groene of gele ballen dan kun je je nu aanmelden voor deze onderlinge wedstrijd! De clubkampioenschappen worden gehouden op woensdagmiddag 2 september en zaterdagmiddag 5 september (exacte tijden worden t.z.t. doorgegeven). Er wordt gespeeld in poules, je speelt dus altijd meerdere wedstrijden. Er is geen tennisles in deze week zodat je mee kunt doen, maar Bob kijkt zoveel mogelijk bij jullie wedstrijden en geeft misschien nog wel tips!

Categorie geel
De kinderen die met gele ballen spelen, spelen een volledige wedstrijd. Zij krijgen hiervoor een tijd en baan toegewezen. Wedstrijden worden van maandag t/m vrijdag gespeeld in de week van 31/8 – 5/9. Op zaterdag spelen zij een (kruis)finale.

De kosten bedragen 5 euro per kind, contant ter plekke te voldoen.

Vanwege het coronavirus spelen de kinderen in verschillende bloktijden op woensdag en zaterdag. De exacte tijd laten we je zo snel mogelijk weten.

LET OP! Aanmelden kan t/m 29 augustus 2020.

 

 

Slottoernooi jeugd

Geef je hieronder op voor het slottoernooi 2020 op vrijdag 9 oktober. (Gelieve 1 kind per aanmelding!!)

Aanwezig: 15.45 uur
Einde toernooi: 18.00 uur.

Naam kind *:

E-mail adres *:

Ik ga akkoord met het privacy statement.

Ouder-Kindtoernooi [Afgelast]

Tenniskamp jeugd

Super stoer dat je wilt overnachten op het leukste tennispark van Nederland! Vul je gegevens hieronder in en geef je op voor het tenniskamp van L.T.C. Zee en Duin 2020. Het tenniskamp is op 3 & 4 juli, onder leiding van o.a. Bob, Natascha, Marit en Lissette! De dagen worden gevuld met tennis, spelletjes, strand en een BBQ, verzorgd door Robin en Mira.

Vanwege het coronavirus is de overnachting alleen voor kinderen t/m 12 jaar toegestaan. Het programma voor de jeugd vanaf 12 jaar is daarom aangepast. De kosten bedragen voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar €45 en voor de jeugd vanaf 12 jaar €20,-.

Geef je hier op:

Naam kind * (graag 1 kind tegelijk opgeven!!)

E-mail adres *

Geboortedatum *

Telefoonnummer *

Opmerkingen/aanvullingen:

Ik ga akkoord met het privacy statement.

Slottoernooi Onderlinge jeugdcompetitie

Start Vrijspelen jeugd

Start Onderlinge jeugdcompetitie rood/oranje/groen

Start Jeugdcompetitie (categorie geel)