Bespeelbaarheid banen
Voor het baanonderhoud kunnen 1 of meerdere banen geblokkeerd worden.
Verder kunnen banen gereserveerd worden voor trainingen, competitie, evenementen en vaste of losse baanverhuur.

Regels bij vochtige/natte banen
Het is niet toegestaan om plassen water of vochtige plekken door middel van het sleepnet het gravel te verplaatsen. Dit beschadigt de banen! Er kan dan niet op gespeeld worden.

Regels bij nachtvorst
In het voorseizoen (maart/april) bestaat er nog kans op nachtvorst. Na nachtvorst kan er op onze gravelbanen helaas niet gespeeld worden. Doordat het vocht door de vorst naar boven komt, wordt de baan zacht en daardoor onbespeelbaar.
Tennissen op een dergelijke baan is bovendien – door de gladheid – gevaarlijk voor de spelers. Tevens kan het de baan onherstelbaar beschadigd worden. Onze groundsman besteedt erg veel tijd en aandacht aan de kwaliteit van onze gravelbanen. We willen deze banen dus ook graag in optimale staat houden.

Ook wij willen uiteraard dat er zo veel mogelijk van de banen gebruik gemaakt kan worden. Gezien het bovenstaande zijn wij dus echter genoodzaakt om het spelen op de banen na nachtvorst te verbieden.
In geval van nachtvorst zal dit duidelijk worden aangegeven bij het afschrijfbord, de ClubApp en op Facebook. Bij lichte nachtvorst zijn de banen rond het middaguur vaak weer bespeelbaar. Bij matige/strenge nachtvorst kan het helaas ook zo zijn dat ze de gehele dag onbespeelbaar blijven. Dit gebeurt gelukkig zeer zelden.