Voordelen ClubApp

De ClubApp geeft de volgende voordelen:

  • Inzien van je gegevens binnen MijnKnltb
  • Je digitale ledenpas
  • Mogelijkheid om op de club af te hangen (zie ook informatie onder ‘Ledenpas en ClubApp’)
  • Overzicht van het L.T.C. Zee en Duin nieuws
  • Algemeen tennisnieuws
  • Ontvangen van verenigings-/bestuursberichten.
  • en meer…

Ledenpas en ClubApp

Met ingang van 2024 worden er door de KNLTB geen ledenpassen meer aangemaakt. Nieuwe leden ontvangen dus geen fysieke ledenpas meer en ook als je je ledenpas kwijt bent is het niet meer mogelijk een nieuwe aan te vragen. Je zult dan de ClubApp moeten installeren omdat daarin de digitale versie van de ledenpas staat. De app heb je dan ook nodig om een baan af te hangen wanneer je wilt vrijspelen.

Heb je nog wel een fysieke ledenpas, dan kan je hiermee voorlopig nog ‘gewoon’ afhangen. Het advies is echter wel om ook de ClubApp te installeren i.v.m. de genoemde mogelijkheden/voordelen.

Downloaden en installeren ClubApp

Afhankelijk van het type telefoon, selecteer de knop die voor jou van toepassing is en installeer de ClubApp.

Om je te registreren is het noodzakelijk dat je het e-mailadres gebruikt welke bij de aanmelding als lid van L.T.C. Zee en Duin is ingevuld!! Dit is het e-mail adres waarop je normaliter e-mails van L.T.C. Zee en Duin ontvangt. Vul je een e-mailadres in, welke niet bekend is, dan is het niet mogelijk om je te registreren!

Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail met je gegevens (naam, adres etc. ) naar de ledenadministratie zodat die de gegevens aan kan passen. Zodra dit is doorgevoerd kan er de volgende dag opnieuw geprobeerd worden te registreren.

Download iPhone App Download Android App

Tip

Sluit de app af zonder uit te loggen, zodat je bij het opstarten automatisch ingelogd bent.