Corona update 5 november

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 3 november zal er met ingang van 4 november 22.00 uur e.e.a. veranderen. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor tennis waarbij i.i.g. geldt dat er de komende twee weken niet mag worden gedubbeld. Je kunt dit, en nog meer, teruglezen op de website van de KNLTB.

Corona update van 14 oktober
Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren, dinsdag 13 oktober, bleek dat we GELUKKIG mogen blijven tennissen – zowel binnen als buiten. Ook voor wat betreft het dubbelspel is inmiddels duidelijkheid. Hieronder kort opgesomd wat dit inhoud voor tennissen op ons tennispark:

  • De KNLTB Competitie 2020 is per direct beëindigd, zowel voor de jeugd als de senioren
  • De maximale groepsgrootte is 4 personen
  • Zowel enkel als dubbelspel is mogelijk. Tennis en padel zijn geen contactsporten, de 1.5 meter afstand is goed te handhaven. Houd tijdens het dubbelspel wel 1.5 meter afstand!
  • Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten
  • Publiek is nog steeds niet toegestaan.

Meer hierover is ook terug te lezen op de website van de KNLTB.

Geniet dus van het feit dat we nog de baan op kunnen! Zodra er reserveringen zijn en licht op de banen is gewenst zullen deze door een bestuurslid worden aangezet. De lichten gaan weer uit om 22.00 uur.

 

Veel tennisplezier en #staysafe!!

Het bestuur.