Zee en Duin Kids
Ook dit tennisjaar 2021 loopt alles net even anders dan normaal. Het coronavirus vraagt nog steeds om veel aanpassingen, wijzigingen en nieuwe schema’s, maar natuurlijk blijven we bij Zee en Duin gewoon de leuke dingen doen!

Binnenkort meer nieuws over de activiteiten op deze pagina.

Het starttoernooi
Vers gravel wacht op jou! De banen liggen er weer prachtig bij en daarom organiseren we op 10 april het starttoernooi voor de jeugd. Voor de alle kleuren, rood, oranje, groen en geel staan er onderlinge wedstrijdjes op het programma. Zin in tennis? Geef je dan op voor het starttoernooi via www.zee-en-duin.nl/starttoernooi2021.
Wie weet ben jij degene die met een leuke prijs naar huis gaat!

Vrij tennissen op zaterdagochtend
Vanaf zaterdag 17 april is er de mogelijkheid om vrij te tennissen voor kinderen in leeftijdsgroepen 6 t/m 12 jaar en vanaf 13 jaar.

Kamagra

Een manier om Kamagra https://balancepharm.com/koop-kamagra-sildenafil-100-mg-bij-een-apotheek-in-nederland/ zonder recept te kopen is via een apotheek die online bestellen aanbiedt. Dit is een geweldige optie omdat u in staat bent om Kamagra online te kopen zonder gedoe. U hoeft zich geen zorgen te maken over het rijden naar de apotheek en te moeten wachten in de rij om uw recept gevuld te krijgen.

Een goed ding om in gedachten te houden wanneer u Kamagra online koopt is dat u nog steeds de verzendkosten moet betalen. Echter, deze verzendkosten zullen lager zijn dan wanneer u het in een fysieke winkel zou kopen. U kunt Kamagra kopen en het direct naar u laten verzenden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het betalen van winkelprijzen.

Er zijn veel verschillende redenen waarom u Kamagra zonder recept zou willen kopen. U kunt Kamagra kopen om uw problemen te behandelen, het als een geschenk kopen, of het kopen omdat u het wilt uitproberen. Wat de reden ook is, u zult Kamagra met korting kunnen krijgen als u het online koopt.

U hebt vast wel eens gehoord van het zogenaamde ‘knock out’-effect van Kamagra-tabletten? Als u onder een steen heeft geleefd, moet u gehoord hebben dat dit een van de meest besproken bijwerkingen is van het nieuwe wondermiddel genaamd kamagra. Dit is een medicijn dat is ontworpen om sterkere erectie en gevoel te geven aan mannen die lijden aan impotentieproblemen. Als u van plan bent om kamagra online te kopen, dan zijn er bepaalde dingen die u moet weten voordat u uw aankoop doet. Dit zal u helpen bij het kiezen van het juiste merk en de juiste grootte van de tablet die u wilt kopen.

Jeugd activiteiten

Geen activiteiten

Hoe blijf je op de hoogte?
De jeugdcommissie heeft een groepsapp voor en met de ouders. In deze groepsapp kan alleen de jeugdcommissie berichten plaatsen. Reageren op berichten is niet mogelijk. Sta je er niet in, laat het ons dan weten via jeugdcommissie@zee-en-duin.nl. We voegen je zo snel mogelijk toe zodat jij ook als eerste berichten van ons ontvangt.

Instagram
Volg ons ook op  Instagram! Daar plaatsen we foto’s en leuke berichtjes van de activiteiten, tips, nieuwtjes en meer!