Jeugdtennis bij Zee en Duin
In het nieuwe tennisjaar 2020 loopt alles net even anders dan normaal. Het coronavirus zorgt voor veel wijzigingen, aanpassingen en nieuwe schema’s, maar natuurlijk blijven we gewoon de leuke dingen doen!

Vrij tennissen op zaterdagochtend
Iedere zaterdagochtend is er de mogelijkheid om vrij te tennissen voor kinderen in leeftijdsgroepen 6 t/m 12 jaar en vanaf 12 jaar. Hoe laat?
10.00 tot 11.00 uur – kinderen van 6 t/m 12 jaar
11.00 tot 12.00 uur – jeugd vanaf 12 jaar
Speciaal op dit tijdstip is een aantal banen gereserveerd voor de kinderen. De jeugdcommissie is ook aanwezig om de kinderen te begeleiden en Robin en Mira zorgen voor frisse limonade na afloop.
Mocht het vrij tennissen niet doorgaan dan hoor je dit op tijd dit via de groepsapp en/of Instagram.

Tenniskamp
YESSS WE CAMP!! Het tenniskamp gaat door, in aangepaste vorm, maar het wordt weer een feestje!
Op 3 & 4 juli is het zover. Kinderen van 6 t/m 12 jaar mogen overnachten op het tennispark. Een spetterend programma is opgesteld, goed voor bijna 2 dagen tennissen, spelletjes en heel veel plezier. De kosten bedragen €45,- euro per persoon.
Voor de jeugd vanaf 12 jaar is er op vrijdag 3 juli een middag- en avondvullend programma, inclusief een heerlijke BBQ geheel verzorgd door Robin en Mira. De kosten bedragen €20,- per persoon.
Geef je op voor het tenniskamp via www.zee-en-duin.nl/tenniskamp2020.

Hoe blijf je op de hoogte?
De jeugdcommissie heeft een groepsapp voor en met de ouders. In deze groepsapp kan alleen de jeugdcommissie berichten plaatsen. Reageren op berichten is niet mogelijk. Sta je er niet in, laat het ons dan weten via jeugdcommissie@zee-en-duin.nl. We voegen je zo snel mogelijk toe zodat jij ook als eerste berichten van ons ontvangt.

Instagram
Volg ons ook op  Instagram! Daar plaatsen we foto’s en leuke berichtjes van de activiteiten, tips, nieuwtjes en meer!