Zee en Duin Kids
Ook dit tennisjaar 2021 loopt alles net even anders dan normaal. Het coronavirus vraagt nog steeds om veel aanpassingen, wijzigingen en nieuwe schema’s, maar natuurlijk blijven we bij Zee en Duin gewoon de leuke dingen doen!

Binnenkort meer nieuws over de activiteiten op deze pagina.

Het starttoernooi
Vers gravel wacht op jou! De banen liggen er weer prachtig bij en daarom organiseren we op 10 april het starttoernooi voor de jeugd. Voor de alle kleuren, rood, oranje, groen en geel staan er onderlinge wedstrijdjes op het programma. Zin in tennis? Geef je dan op voor het starttoernooi via www.zee-en-duin.nl/starttoernooi2021.
Wie weet ben jij degene die met een leuke prijs naar huis gaat!

Vrij tennissen op zaterdagochtend
Vanaf zaterdag 17 april is er de mogelijkheid om vrij te tennissen voor kinderen in leeftijdsgroepen 6 t/m 12 jaar en vanaf 13 jaar.

Jeugd activiteiten

Geen activiteiten

Hoe blijf je op de hoogte?
De jeugdcommissie heeft een groepsapp voor en met de ouders. In deze groepsapp kan alleen de jeugdcommissie berichten plaatsen. Reageren op berichten is niet mogelijk. Sta je er niet in, laat het ons dan weten via jeugdcommissie@zee-en-duin.nl. We voegen je zo snel mogelijk toe zodat jij ook als eerste berichten van ons ontvangt.

Instagram
Volg ons ook op  Instagram! Daar plaatsen we foto’s en leuke berichtjes van de activiteiten, tips, nieuwtjes en meer!