Tennistraining jeugd

Een mooie gelegenheid voor jong en oud om kennis te maken met tennis. Dit geldt natuurlijk ook voor de kleinsten onder ons, want tennis kan vanaf jonge leeftijd al gespeeld worden. Op L.T.C. Zee en Duin wordt vanaf 5 jarige leeftijd aan kinderen tennisles gegeven. Dit alles natuurlijk toegepast op de mogelijkheden die horen bij de leeftijd en toegespitst op de belevingswereld. Zo wordt er met speciaal materiaal op kleinere veldjes gespeeld. De ballen zijn groter en zachter, de rackets kleiner en lichter, terwijl de veldjes een stuk minder groot zijn. Door deze aanpassingen zult u merken dat uw kind al heel snel vaardig genoeg is om wedstrijdjes te kunnen gaan spelen. De actieve jeugdcommissie op de club zorgt ervoor dat er naast de lessen ook voldoende activiteiten zijn op het tennispark, zoals onderlinge oefenwedstrijden, clubkampioenschappen, minitoernooitjes en voor de ouderen zelfs een competitie en een  jeugdkamp. Op deze manier krijgen de kinderen al snel het gevoel welkom te zijn op de club.

Vanaf begin april starten we met de buitenlessen. Wanneer uw zoon of dochter graag wil leren tennissen, of het eerst een paar keer wil aankijken, dan kunt u hem of haar opgeven door een e-mail te sturen naar trainer Bob van Iterson. Bellen kan ook: 06-53294812. Op de tennisbaan maken de tenniskids kennis met de trainers en zullen zij in groepjes worden ingedeeld.

Trainingskosten (normale tarief):

Zomertraining (tennispark) Per uur € 120,00
Wintertraining (sporthal) Per uur € 180,00

Afbellen training

Het afbellen van een training gaat altijd rechtstreeks met de trainer van wie uw kind les krijgt. De telefoonnummers van de trainers staan vermeld op de website. Dus niet afbellen via het clubhuis!