Kampioennuh!

Voorzitter Gertwim ter Haar startte een uurtje later dan gepland met de huldiging, aangezien één kampioenenteam nog bezig was met het binnenhalen van het kampioenschap bij Gevers!

Deze najaarscompetitie leverde weer een flink aantal teams op:

donderdag – 1 team

vrijdag – 4 teams

zaterdag – 8 teams

zondag – 4 teams (2 senioren en 2 jeugd)

Het Zaterdag 3e klasse Heren dubbel 17+ team (LTC Zee en Duin 2) van captain Robin Dijkland (met Peter Hellenberg, Huibert Hoek, Dirk Schaap, Rick Ouwehand, Peter Vooys, Peter Borghout en Marco van der Plas) verloor vandaag ternauwernood het kampioenschap aan het sterke team van De Rijnkanters. Zoals het een goede buur betaamt werden de Rijnsburgse mannen door onze club gefeliciteerd, gehuldigd en toegezonden!

Het vrouwelijk schoon heeft deze keer de eer van LTC Zee en Duin hoog gehouden, want beide kampioenteams zijn dames teams!

Allereerst het Zaterdag 1e klasse Dames dubbel 17+ (LTC Zee en Duin 1) bestaande uit Natascha Schaap (captain), Renate van der Spek, Lisette van der Bent, Annemiek Varkevisser en Marit Souverijn. Zij hebben wederom een kampioenschap binnengehaald. Wat een toppers!

Dan hebben wij ook nog ons Vrijdag Avond 3e klasse Dames dubbel 17+ (LTC Zee en Duin 2) die de champagne, bloemen en niet in de laatste plaats de verdiende felicitaties hebben binnengehaald! Deze kampioenen zijn: Wendy Grimbergen (captain), Elma Guijt, Karin Haasnoot , Helene van der Plas-Star en Jeanne van der Plas.

Foto’s volgen in een later stadium!

De voorzitter is blij met het enthousiasme van de ‘Zee en Duiners’ om weer in grote getale mee te doen aan competities en toernooien binnen de club, met als gevolg dat het aantal leden weer groeit. De gezelligheid van het clubhuis met Robin en Mira heeft hier ook een groot aandeel in!

Een ieder die mee geholpen heeft met de organisatie van de najaarscompetitie wordt van harte bedankt.

En uiteraard hopen wij dat er weer een flinke groep enthousiastelingen zal opstaan om in met de voorjaarscompetitie mee te doen.