Tennisclub LTC Zee en Duin te Katwijk gaat voor duurzaam!

Zoals de meeste van jullie al weten gaat L.T.C. Zee en Duin vernieuwen deze winter. In de winterperiode zullen we namelijk baan 8&9 gaan verlichten en ook zullen alle lampen vervangen worden door LED-verlichting. We zullen vanaf april dus starten met maar liefst 8 verlichtte banen!

Uiteindelijk zal het de club jaarlijks een hoop geld besparen, maar er moet eerst een grote investering gedaan worden. Om deze investering te verlichten organiseren een paar vrijwilligers een benefietweekend met talloze activiteiten.

Op vrijdag 22 maart 2019 zal er een avond zijn met live muziek! Tijdens deze avond zal er ook een veiling en een loterij zijn om geld op te halen voor onze tennisvereniging. Buiten deze activiteiten zijn er natuurlijk ook kleinere activiteiten zoals ballen raden, enveloppe trekken en nog veel meer. Het wordt een mooie muzikaal omlijste avond, dus zorg dat je hierbij bent. Om half 9 trappen we af met de “Benefit with a touch of glamour” avond. De entree is trouwens gratis!

Op zaterdag 23 maart 2019 zullen wij een “Swingo by Night” avond organiseren. Vanaf 19:30 uur is de ontvangst met een lekker drankje! Dan krijg je ook je bingo boekje en een extra lot voor de loterijen die deze avond zijn. Om ongeveer 20:30 uur zullen we starten met de eerste bingoronde. Na een korte pauze met loterijen zal er weer een bingoronde zijn. We sluiten af met een SWINGO ronde, speciaal gemaakt door één van onze leden. Zo wordt het een gezellige swingende avond. Kaarten voor deze avond zijn inmiddels uitverkocht.

Op zondag 24 maart 2019 willen we het Benefietweekend goed afsluiten met een familiedag van 16:00-20:00 uur. Voor de kids zal er een leuk kinderprogramma zijn onder leiding van de jeugdcommissie en voor de volwassenen organiseren we een zondagmiddag borrel met live muziek. De muziek zal verzorgd worden door jong talent, waarvan 1 van onze jeugdleden! Om de borrel af te maken, zullen ook heerlijke hapjes zijn – verzorgd door door Hey Jij Eetcafé. Deze lunchtent zit op het Andreasplein en de eigenaar is mede Zee en Duin lid “Carl Kraijenoord”. De entree voor deze middag is ook weer volledig gratis, dus kom gezellig met het gehele gezin!

Op alle dagen zal de volledige baromzet gesponsord worden door Horeca Zee & Duin. Robin en Mira en de rest van het personeel doen dit ook volledig belangeloos. Dus alles, maar dan ook alles komt ten goede van de club! Wil jij hier ook aan meewerken? Zorg dan dat je het weekend vrijhoudt en er bij bent. Mocht je er nou niet bij kunnen zijn, hebben we onderstaand een doneerbutton gecreëerd. Alle beetjes helpen tenslotte!

Laatste Nieuws

Sponsoren LTC Zee en Duin