Ladies night is helaas weer achter de rug!

The lady in red   staat aan de basis, maar let op (!) – in plaats van in rood – zijn jullie van harte welkom in groen-wit, de clubkleuren!”, zo luidde de uitnodiging voor de Ladies night.

Het wachten was dus op ongeduldige types die alleen het eerste deel van de zin lezen. En ja hoor, de dames Haasnoot kwamen keurig in rood het park op lopen. Ze staken lekker af bij de rest!

Maar heel knap: Ondanks de kleur of juist door de kleur kreeg Karin een eervolle vermelding voor beste outfit waarmee ze een 3e plaats veroverde. Ze is dan ook een plaatje!

 

 

En om maar meteen bij de ‘looks’ te blijven: De tweeling Irene Grunstra en Helena van Beelen zagen er schitterend gestyled uit. Kosten nog moeite waren gespaard. Door de zonnebril scoorde Helena net iets hoger en dus ging zij naar huis met een fles overheerlijke rode wijn (alhoewel het nog geruime tijd duurde eer zij echt naar huis ging).

Maar eigenlijk zag iedereen er geweldig uit en was de sfeer opperbest.

Natuurlijk werd er ook getennist. Doordat er alleen vrouwen op de baan stonden, werd er vooral goed gescoord op de schaal van decibellen! Mandy Guyt sleepte bij dit onderdeel de meeste games binnen, 18 in totaal! Dat was alvast een stap in de goede richting als overall winnaar.

Tja, en natuurlijk zijn deze groep Ladies not just a pretty face. Ook de grijze cellen kwamen in actie. Joke van Egmond had allerlei vragen opgesteld. Groepjes van 3 werden gevormd, en de uitkomst van de winnende groep was te voorspellen 34,777 Knipoog Foto's, Afbeeldingen en Stock Fotografie - 123RF: Corrie Potters, Irene Heijligers en Lisette Pluimgraaff hadden 26 van de 30 vragen goed.

Dat bezorgde hen echter niet de overwining. Je voelt hem al aankomen: Mandy Guyt was met 43 in totaal de overall-winnaar; de 3 punten voor beste outfit sleepten haar naar dit hoogtepunt!

Maar de avond zou niet half zo fijn zijn geweest, als wij niet waren gelaafd en gespijsd door Robin en Mira. Twee topwijnen werden geschonken voor de prijs van de huiswijn! Dat lieten wij ons geen twee keer zeggen en het was dan ook constant druk aan de bar. En dan mogen wij natuurlijk niet onze eigen keukenprinses Mira vergeten. Als er iemand een prijs verdient, is zij het wel.

Zij was niet alleen in stemmig groen-wit gekleed, maar ook haar happen waren in dit kleurschema! Bovendien werden de happen allemaal gesponsord door Horeca Zee en Duin, Robin en Mira uiteraard, en dat is een groot dankwoord waard!

 

Als aandenken zijn er ook nog een aantal foto’s gemaakt.