Aanbod nieuwe leden en nieuwe ledentraining Tennisvereniging LTC Zee en Duin – 2022

De inschrijving voor de nieuwe ledentraining voor 2022 is inmiddels gesloten.

Ook voor het 2022 seizoen organiseert L.T.C. Zee en Duin weer een tenniscursus voor nieuwe leden met weinig tot geen ervaring in deze leuke sport. De cursus is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar. Trainers Bob en George verzorgen deze training al jarenlang en kunnen ook u de beginselen bijbrengen, zodat u al snel zelfstandig de baan op kunt om met plezier te tennissen.

Tijdens deze cursus van 10 lessen is er uiteraard aandacht voor de techniek van de verschillende slagen zoals de forehand, backhand, service en het netspel. Maar uiteraard worden ook zaken als voetenwerk, tactiek, dubbelspel en spelregelkennis behandeld. Naast de trainingen organiseren we ook enkele laagdrempelige en gezellige toernooitjes, zodat u het tennissen ook in wedstrijdverband kunt oefenen.

Materiaal hoeft u in eerste instantie nog niet aan te schaffen. Wij stellen kosteloos materiaal ter beschikking en kunnen u later adviseren met de aanschaf van een eigen racket.

De training wordt gegeven op woensdagavond van 19:00 tot 20:00, met de eerste training op woensdag 6 april.
Voor eerstejaars leden heeft de vereniging een mooi aanbod van €140 ( €110 + €30 inschrijfkosten) om lid te worden van de vereniging. Lidmaatschap is verplicht om mee te kunnen doen met de cursus.
De kosten van de cursus bedragen €60, deze betaling gaat via de trainers.
Wanneer u lid bent, kunt u uiteraard ook zelf gebruik maken van de banen, buiten de trainingen om.

Er is in totaal plaats voor 13 mensen, wanneer dit aantal bereikt is, sluit de inschrijving. U kunt zich hieronder opgeven!

Hopelijk tot ziens op Zee en Duin!
Sportieve groet,
Bob van Iterson en George Burley

Voor vragen aan de trainer kunt u Bob van Iterson bereiken op;
bobiterson@outlook.com
0653294812

Let op!! Onderstaand formulier is alleen om u op te geven voor de nieuwe ledentraining (18+) en om u aan te melden als nieuw lid. Wilt u alleen lid worden zonder nieuwe ledentraining of ben u nog geen 18 jaar, ga dan naar ‘Lid worden/aanmelden‘.

Zodra u bent aangemeld ontvangt u hiervan een bevestigings-mail. Tevens ontvangt u z.s.m. via e-mail de factuur voor de contributie welke dan via automatische incasso geïncasseerd zal worden. Zoals eerder gemeld dienen de kosten voor de training op de eerste trainingsdag bij de trainer betaald te worden.