Nieuwe Leden Training LTC Zee en Duin

Het is inmiddels een mooie traditie geworden, die dit jaar zijn dertiende editie gaat beleven. De 10-weekse tenniscursus voor nieuwe en aspirant leden op een van de mooist gelegen tennisparken van Nederland. Iedereen die interesse heeft om op een laagdrempelige en gezellige wijze kennis te maken het tennisspel is vanaf woensdag 6 april van harte welkom op LTC Zee en Duin. De training zal gegeven worden van 19:00 tot 20:00 uur.

Tijdens deze 10 lessen zal alles worden behandeld wat u nodig heeft om het spel zelfstandig te kunnen gaan spelen. Uiteraard is er aandacht voor de techniek. De forehand, backhand, volley, service en zelfs de smash zullen aan bod komen. Daarnaast worden zaken als voetenwerk, tactiek, velddekking en de puntentelling behandeld. Naast het enkelspel zal ook het dubbelen behandeld worden. Al met al een compleet pakket.

Buiten de cursus om organiseert de trainer ook een inlooptraining op vrijdagochtend. Deze training kan extra worden bezocht voor € 5 per losse les. Voor de cursus hoeft u nog geen racket aan te schaffen, deze wordt u kosteloos door de vereniging ter beschikking gesteld.

Naast de aandacht van de trainers, wordt u bijgestaan door de nieuwe-leden commissie. Zij zullen u wegwijs maken op het park en u begeleiden tijdens een viertal toernooien. Deze vinden plaats na de vijfde en na de laatste les. Later in het seizoen worden er nog twee toernooien georganiseerd. Ook zullen zij u informeren over het rackettrekken op donderdagochtend. Tijdens deze wekelijkse tennisochtend kunt u wedstrijden spelen en andere leden leren kennen.

De kosten van de cursus zijn € 60,00. Voor € 20,00 extra kunt u in de maanden april, mei en juni ook iedere dag vrij spelen tot 17:00, zodat u ook zelfstandig kunt oefenen. Mocht u besluiten om per 1 juli lid te worden, dan krijgt u deze € 20,00 als korting. U kunt dan nog van de banen gebruik maken tot 1 december.

Mocht u zich willen opgeven, dan kan dit door contact op te nemen met Bob van Iterson via bobiterson@outlook.com of 06-5329 4812.

Zee en Duin tennisbanen