Nieuwe Leden-training voor volwassenen op LTC Zee en Duin

Het is inmiddels een mooie traditie geworden, die dit jaar alweer de zestiende editie gaat beleven. De 8-weekse tenniscursus voor nieuwe leden op een van de mooist gelegen tennisparken van Nederland.

Mensen die interesse hebben om op een laagdrempelige en gezellige wijze kennis te maken het tennisspel zijn vanaf woensdag 3 april om 19.00 uur van harte welkom op LTC Zee en Duin. Tijdens deze 8 lessen zal alles worden behandeld wat u nodig heeft om het spel zelfstandig te kunnen gaan spelen. Uiteraard is er aandacht voor de techniek. De forehand, backhand, volley, service en zelfs de smash zullen aan bod komen. Daarnaast worden zaken als voetenwerk, tactiek, velddekking en regelkennis behandeld. Naast het enkelspel zal ook het dubbelen behandeld worden.

Al met al een compleet pakket. De kosten van de cursus zijn slechts € 50,00.

Op meerdere momenten in de cursus is er geen training, op deze dagen worden er op de trainingstijd onderlinge wedstrijden tussen de deelnemers georganiseerd, zodat al het geleerde in de praktijk kan worden gebracht.

Om deel te kunnen nemen aan de nieuwe ledentraining moet u lid zijn van onze tennisvereniging. Wij hebben voor nieuwe leden een aanbieding van € 110.00 voor het hele zomerseizoen. Ons seizoen loopt van 1 april t/m 1 december.

Mocht u zich willen opgeven voor de nieuwe ledentraining, dan kan dit via de website https://zee-en-duin.nl/nieuwe-ledentraining/ of door een mail te sturen naar nieuweleden@zee-en-duin.nl. De nieuwe ledentraining voor senioren is inmiddels vol!