Voor 2024 is het maximum aantal voor de nieuwe ledentraining inmiddels bereikt. Aanmelden hiervoor is dus niet meer mogelijk!!

Aanbod nieuwe leden en nieuwe ledentraining Tennisvereniging LTC Zee en Duin – 2024

Ook voor het 2024 seizoen organiseert L.T.C. Zee en Duin weer een tenniscursus voor nieuwe leden met weinig tot geen ervaring in deze leuke sport. De cursus is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar. Deze training wordt al jarenlang aangeboden en kunnen ook u de beginselen bijbrengen, zodat u al snel zelfstandig de baan op kunt om met plezier te tennissen.

Tijdens deze cursus van 10 lessen is er uiteraard aandacht voor de techniek van de verschillende slagen zoals de forehand, backhand, service en het netspel. Maar uiteraard worden ook zaken als voetenwerk, tactiek, dubbelspel en spelregelkennis behandeld. Naast de trainingen organiseren we ook enkele laagdrempelige en gezellige toernooitjes, zodat u het tennissen ook in wedstrijdverband kunt oefenen.

Materiaal hoeft u in eerste instantie nog niet aan te schaffen. Wij stellen kosteloos materiaal ter beschikking en kunnen u later adviseren met de aanschaf van een eigen racket. Wel willen wij u vragen om tennisschoenen aan te schaffen. Dat is niet alleen prettiger en veiliger voor uzelf, maar ook beschadigt u hier de banen niet mee. Loopschoenen en vooral schoenen met noppen zijn helaas niet toegestaan.

De training wordt in 2024 gegeven vanaf donderdagavond 11 april van 20.00 – 21.00 uur.

Voor eerstejaars leden heeft de vereniging een mooi aanbod (zie de contributie-pagina) om lid te worden van de vereniging. Lidmaatschap is verplicht om mee te kunnen doen met de cursus.
De (extra) kosten van de cursus bedragen in 2024 €50, deze betaling gaat via de trainer.
Met uw lidmaatschap kunt u uiteraard buiten de trainingen om ook zelf gebruik maken van de banen.

Schrijf u dus snel in als nieuw lid en vermeld in het opmerkingen veld dat u wilt deelnemen aan deze nieuwe leden training.

Let op!! Het aantal beschikbare deelnemers is beperkt! Verder geldt dat wanneer de trainingsavonden reeds zijn begonnen het lastiger wordt om in te stromen. Informeer dus eerst via de ledenadministratie of er nog een mogelijkheid is om deel te nemen. Mocht u zich opgegeven hebben maar er is geen plek meer, dan komt uw lidmaatschap desgewenst te vervallen.

Hopelijk tot ziens op Zee en Duin!