Aanbod nieuwe leden en nieuwe ledentraining Tennisvereniging LTC Zee en Duin – 2020

Het is inmiddels een mooie traditie geworden, die ook dit jaar wordt voortgezet: de 8-weekse tenniscursus voor nieuwe senior-leden op een van de mooist gelegen tennisparken van Nederland! Iedereen die interesse heeft om op een laagdrempelige en gezellige wijze kennis te maken het tennisspel is vanaf de eerste woensdag in april om 19.00 uur van harte welkom op L.T.C. Zee en Duin.

Tijdens deze 8 lessen zal alles worden behandeld wat u nodig heeft om het spel zelfstandig te kunnen gaan spelen. Uiteraard is er aandacht voor de techniek; de forehand, backhand, volley, service en zelfs de smash zullen aan bod komen. Daarnaast worden zaken als voetenwerk, tactiek, velddekking en de puntentelling behandeld. Naast het enkelspel zal ook het dubbelen behandeld worden. Al met al een compleet pakket.

De kosten van de cursus zijn € 50,00.

Om deel te kunnen nemen aan de nieuwe ledentraining moet u lid zijn van onze tennisvereniging.

Wij hebben voor nieuwe leden een aanbieding van € 110.00 voor het hele zomerseizoen. Ons seizoen loopt van 1 april t/m 1 december.

Ook voor de jeugd hebben wij een speciale aanbieding. Alle jeugdleden t/m 12 jaar kunnen lid worden en 1 x per week trainen voor € 99,00.

Een voorwaarde voor deze aanbieding is wel dat de nieuwe leden de afgelopen 3 jaar geen lid zijn geweest!

Voor meer informatie over onze tennisvereniging kijk eens rond op deze website. Inschrijven kan online via deze link. Daar kunt u in het uiterste geval ook een inschrijfformulier downloaden.

Mocht u zich willen opgeven voor de nieuwe ledentraining of jeugdtrainingen, dan kan dit door het formulier hieronder in te vullen of door contact op te nemen met Bob van Iterson.
Email: nieuweleden@zee-en-duin.nl
Telefoon: 06-53294812

 

Aanmelden nieuwe leden training

Het is voor 2020 helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze 8-weekse tenniscursus voor nieuwe senior-leden.

Voor eventuele andere trainingsmogelijkheden, neem contact met ons op!