Aanbod nieuwe leden en nieuwe ledentraining Tennisvereniging LTC Zee en Duin – 2018

Het is inmiddels een mooie traditie geworden, die dit jaar zijn veertiende editie gaat beleven: de 8-weekse tenniscursus voor nieuwe leden op een van de mooist gelegen tennisparken van Nederland! Iedereen die interesse heeft om op een laagdrempelige en gezellige wijze kennis te maken het tennisspel is vanaf woensdag 4 april om 19.00 uur van harte welkom op LTC Zee en Duin.

Tijdens deze 8 lessen zal alles worden behandeld wat u nodig heeft om het spel zelfstandig te kunnen gaan spelen. Uiteraard is er aandacht voor de techniek; de forehand, backhand, volley, service en zelfs de smash zullen aan bod komen. Daarnaast worden zaken als voetenwerk, tactiek, velddekking en de puntentelling behandeld. Naast het enkelspel zal ook het dubbelen behandeld worden. Al met al een compleet pakket.

De kosten van de cursus zijn € 50,00.

Om deel te kunnen nemen aan de nieuwe ledentraining moet u lid zijn van onze tennisvereniging.

Wij hebben voor nieuwe leden een aanbieding van € 110.00 voor het hele zomerseizoen. Ons seizoen loopt van 1 april t/m 1 december.
Ook voor de jeugd hebben wij een speciale aanbieding. Alle jeugdleden t/m 12 jaar kunnen lid worden en 1 x per week trainen voor € 99,00.

Een voorwaarde voor deze aanbieding is wel dat de nieuwe leden de afgelopen 3 jaar geen lid zijn geweest!

Voor meer informatie over onze tennisvereniging kijk eens rond op deze website. Een inschrijfformulier kunt u hier downloaden.

Mocht u zich willen opgeven voor de nieuwe ledentraining of jeugdtrainingen, dan kan dit door het formulier hieronder in te vullen of door contact op te nemen met Bob van Iterson.
Email: nieuweleden@zee-en-duin.nl
Telefoon: 06-53294812

 

Aanmelden nieuwe leden training

Uw naam *

Uw email *

Telefoonnummer*

Ik meld me aan voor:*

Opmerking