Nog even…

Nog even … en we kunnen weer buiten tennissen. Er wordt momenteel hard gewerkt om de banen in orde maken.
Als het weer meezit, kunnen we misschien iets eerder dan 1 april 2021 openen.
Wij zullen iedereen per mail, Facebook en website informeren zodra de banen bespeelbaar zijn en jullie informeren over de dan geldende corona maatregelen met betrekking tot tennissen op ons park. 

Vanwege de maatregelen rondom corona heeft het bestuur besloten de Algemene Ledenvergadering uit te stellen. Wij zullen zodra het weer mogelijk is om fysiek bij elkaar te komen een datum voor de Algemene Ledenvergadering vaststellen en iedereen informeren.

Er zal dit seizoen geen contributieverhoging plaatsvinden. Binnenkort zal de contributie voor het nieuwe seizoen geïncasseerd worden.

Voorjaarscompetitie: Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei.  De voorlopige speeldata voor de competitie vind je HIER.

Clubladder: Lijkt het je leuk om te spelen met andere leden van jouw niveau? In april starten we weer met de LTC Zee en Duin tennisladder. Meld je aan via:

Jeugd: Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur! Ondanks het Coronavirus gaan we van start en organiseren we zoveel mogelijk activiteiten ‘corona proof‘. Voor de jonge tennissterren onder ons houdt dat in dat we op 10 april starten met het Openingstoernooi Jeugd!  Gevolgd door het vrijspelen op zaterdagochtend 17 april a.s.

Volg ons op instagram @zee_en_duin zodat je je als eerste aan kunt melden voor het openingstoernooi!

Wij hopen iedereen binnenkort weer te zien op ons park!