Parkeren bij het tennispark – Aanvullende informatie

Het centrum van Katwijk aan Zee is inmiddels verdeeld in 2 parkeerzones: de Centrumzone (zone 1, grijs) en Ringzone (zone 2 t/m 5, blauw). Op de website van Gemeente Katwijk vind je alle informatie over parkeren in Katwijk.

Voor wat betreft het parkeerterrein bij ons park is er een aanpassing ten opzichte van voorgaande jaren. Dit parkeerterrein is onderdeel van de Ringzone geworden, wat inhoudt dat er kosteloos met een Bewonersvergunning voor beide zones op het parkeerterrein bij ons park mag worden geparkeerd.

De Bezoekersvergunning van de (blauwe) Ringzone is ook geldig op het parkeerterrein bij ons park. Toon de vergunning samen met de parkeerschijf, vul je aankomsttijd in en je kunt hier 4 uur lang parkeren. Let op: Dit geldt niet voor de Bezoekersvergunning van de (grijze) Centrumzone.

Daarnaast heeft onze club een aantal Bezoekersvergunningen, die je tegen inlevering van je rijbewijs kunt lenen. Aangezien het hier slechts een beperkt aantal betreft, verzoeken wij je zoveel mogelijk van de eigen vergunning gebruik te maken. En ook hier geldt: de maximale parkeertijd van een Bezoekersvergunning is 4 uur, op basis van de tijd die je op de parkeerschijf aangeeft!