Voor wie is Rackettrekken en Tennis op afspraak bestemd?

Als je zin hebt om andere tennisleden te leren kennen en er tegen te spelen, dan is Rackettrekken iets voor jou. Alle leden vanaf 16 jaar – jong of oud, klein of groot, dun of dik, beginnend of gevorderd – zijn van harte welkom!

Maar wat is Rackettrekken nu eigenlijk?

Rackettrekken en Tennis op afspraak biedt de mogelijkheid om eens tegen personen te spelen met wie je eigenlijk nooit tennist. De rackets worden op een hoop gegooid en ‘blind’ getrokken, zodat het elke keer weer een verrassing is tegen wie je speelt. Je leert hier erg veel van, aangezien je met alle niveau’s overweg moet kunnen.

Wanneer vindt het Rackettrekken of het Tennis op afspraak plaats?

  • Iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur is er Rackettrekken. Er wordt na 3 kwartier gewisseld, zodat er weer een totaal andere samenstelling op de baan komt te staan. Uiteraard kun je ook slechts één van deze 2 partijen meespelen.
  • Iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur is er Tennis op afspraak. Je kunt via activiteiten@zee-en-duin.nl je mobiele telefoonnummer achterlaten. Deze wordt in de groepsapp Tennis op afspraak gezet. Hoe gaat het in zijn werk? Meld je in deze groepsapp aan als je zin hebt om op vrijdagmiddag te spelen en op zoek bent naar tennismaatjes. Is er een veelvoud van 4 personen, dan kun je alsnog de rackets voor een tweede of zelfs derde wedstrijd trekken zodat je weer in een andere samenstelling kunt spelen.

Wie organiseert het?

Joke van Egmond (06-22424500), Lisette Pluimgraaff (06-25323444) en Ans van Rijn (06-44064795) zijn de organisatoren van het Rackettrekken. In ieder geval één van beiden is altijd aanwezig.

Aanmelden?

In principe is aanmelden voor donderdagmorgen niet nodig. Je kunt je laten toevoegen aan de groepsapp Rackettrekken of Tennis op afspraak; neem hiervoor contact op met Joke of stuur een mail aan activiteiten@zee-en-duin.nl. Hierin word je wekelijks door middel van een kort appje even op de hoogte gesteld of het rackettrekken doorgaat. In geval van slechte baanconditie of toernooi kan op deze manier iedereen tijdig worden afgezegd.