Voor wie is Rackettrekken bestemd?

Als je zin hebt om andere tennisleden te leren kennen en er tegen te spelen, dan is Rackettrekken iets voor jou. Alle leden vanaf 16 jaar – jong of oud, klein of groot, dun of dik, beginnend of gevorderd – zijn van harte welkom!

Maar wat is Rackettrekken nu eigenlijk?

Rackettrekken biedt de mogelijkheid om eens tegen personen te spelen met wie je eigenlijk nooit tennist. De rackets worden op een hoop gegooid en ‘blind’ getrokken, zodat het elke keer weer een verrassing is tegen wie je speelt. Je leert hier erg veel van, aangezien je met alle niveau’s overweg moet kunnen.

Wanneer vindt het Rackettrekken plaats?

  • Iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur is er Rackettrekken; organisatoren Joke van Egmond en Ans van Rijn.
  • Iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur; organisatoren Lisette Pluimgraaff en Ans van Rijn.

Er wordt na 3 kwartier gewisseld, zodat er weer een totaal andere samenstelling op de baan komt te staan. Uiteraard kun je ook slechts één van deze 2 partijen meespelen.

Wie organiseert het?

Joke van Egmond (06-22424500), Lisette Pluimgraaff (06-25323444) en Ans van Rijn (06-44064795) zijn de organisatoren van het Rackettrekken. In ieder geval één van beiden is altijd aanwezig.

Aanmelden?

In principe is aanmelden niet nodig. Wel kun je je laten toevoegen aan de groepsapp Rackettrekken; neem hiervoor contact op met Joke. Hierin word je wekelijks door middel van een kort appje even op de hoogte gesteld wanneer het rackettrekken plaatsvindt. In geval van slechte baanconditie of toernooi kan op deze manier iedereen tijdig worden afgezegd.