Slottoernooi donderdag 15 november a.s. (inclusief huldiging kampioenen Najaarscompetitie en prijsuitreiking winnaars Funladder)

Slottoernooi

Zoals wij allemaal inmiddels weten loopt het tennisseizoen bij LTC Zee en Duin nog tot 1 december door. Maar het einde komt in zicht en dus is het tijd voor een Slottoernooi. Dit zal worden gehouden op donderdag 15 november a.s., aanvang 19.00 uur.
Zoals jullie van ons gewend zijn, wordt het een toernooi met allerlei wisselende tennispartijen, -partners en -tegenstanders. Je kunt alleen jezelf opgeven of heul veul anderen (en alles wat daar tussen ligt). Tussen de wedstrijden door plus erna is er uiteraard tijd om bij te praten en wat te drinken!

Schrijf je per mail in voor het Slottoernooi (activiteiten@zee-en-duin.nl) of geef je op bij Joke van Egmond (06-22424500) of Lisette Pluimgraaff (06-25323444). De kosten bedragen 5 euro/persoon.

Huldiging kampioenen Najaarscompetitie
Hopelijk zijn tegen die tijd alle competitiewedstrijden ingehaald en zullen wij deze avond koppelen aan de prijsuitreiking van kampioenen van de Najaarscompetitie.

Prijsuitreiking Funladder
Ook de Funladder is nagenoeg ten einde. Hier en daar moeten nog wat wedstrijden ingehaald worden, maar dat gaat zeker lukken voor 15 november! Ook deze prijsuitreiking zal tijdens het Slottoernooi plaatsvinden.

Al met al genoeg reden om 15 november a.s. in je agenda te blokken en mee te doen aan het Slottoernooi. Want behalve tennis valt er sowieso altijd voldoende te vieren!