Tenniskids van harte welkom op LTC Zee en Duin

Vanaf begin april staat het nieuwe buitenseizoen op LTC Zee en Duin weer voor de deur. Een mooie gelegenheid voor jongere kinderen om kennis te maken met tennis. Dit geldt natuurlijk ook voor de kleinsten onder ons, want tennis kan vanaf jonge leeftijd al gespeeld worden.

Vanaf 6 jaar geven wij op Zee en Duin al tennisles. Dit alles natuurlijk toegepast op de mogelijkheden die horen bij de leeftijd en toegespitst op de belevingswereld.

Zo wordt er met speciaal materiaal op kleinere veldjes gespeeld. De ballen zijn groter en zachter, de rackets kleiner en lichter terwijl de veldjes een stuk minder groot  zijn. Door deze aanpassingen zult u merken dat uw kind al heel snel klaar vaardig genoeg is om wedstrijdjes te kunnen gaan spelen.

De actieve Jeugdcommissie op de club zorgt ervoor dat er naast de lessen ook voldoende activiteiten zijn op het tennispark zoals onderlinge oefenwedstrijden, clubkampioenschappen, minitoernooitjes, een jeugdkamp en een competitie voor de kinderen die al wat verder gevorderd zijn. Op deze manier krijgen de kinderen al snel het gevoel welkom te zijn op de club. De trainingen worden gegeven door Bob van Iterson. Bob is naast tennisleraar, ook docent lichamelijke opvoeding op een basisschool en beschikt dus over veel ervaring in het lesgeven aan jongere kinderen.

Is uw zoon of dochter 6 of 7 jaar oud, dan zijn ze van harte uitgenodigd om vanaf woensdag 3 april te komen trainen. De trainingstijd is van 13:15 tot 14:00 uur.

Voor geïnteresseerden hebben we een speciaal kennismakingstarief. Voor € 99 krijgt u een lidmaatschap en trainingen van april t/m oktober.

Wanneer uw zoon of dochter graag wil leren  tennissen, of het eerst een paar keer wil aankijken, dan kunt u zich opgeven via de website https://zee-en-duin.nl/nieuwe-ledentraining/ of door een mail te sturen naar nieuweleden@zee-en-duin.nl. Wij hopen weer veel nieuwe kinderen te mogen verwelkomen.