Tenniskids

Vanaf begin april staat het nieuwe buitenseizoen op LTC Zee en Duin weer voor de deur. Een mooie gelegenheid voor jong en oud om kennis te maken met tennis.

Dit geldt natuurlijk ook voor de kleinsten onder ons, want tennis kan vanaf jonge leeftijd al gespeeld worden. Vanaf 5 jaar geven wij op LTC Zee en Duin al tennisles. Dit alles natuurlijk toegepast op de mogelijkheden die horen bij de leeftijd en toegespitst op de belevingswereld. Zo wordt er met speciaal materiaal op kleinere veldjes gespeeld. De ballen zijn groter en zachter, de rackets kleiner en lichter terwijl de veldjes een stuk minder groot  zijn. Door deze aanpassingen zult u merken dat uw kind al heel snel klaar vaardig genoeg is om wedstrijdjes te kunnen gaan spelen. De actieve jeugdcommissie op de club zorgt ervoor dat er naast de lessen ook voldoende activiteiten zijn op het tennispark zoals onderlinge oefenwedstrijden, clubkampioenschappen, minitoernooitjes en voor de ouderen zelfs een competitie en een  jeugdkamp. Op deze manier krijgen de kinderen al snel het gevoel welkom te zijn op de club.

Dit jaar starten we ook met een groep voor de wat oudere jeugd, leerlingen die in groep 7 of 8 van de basisschool zitten, kunnen les krijgen op woensdagmiddag van 13:30 tot 14:30 uur.

Vanaf woensdag 1 april starten we weer met de eerste buitenlessen. Wanneer uw zoon of dochter tennis graag wilt leren, of het eerst een paar keer wil aankijken, dan kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar bobiterson@outlook.com. Bellen kan ook naar 06-53294812. Wij hopen weer een veel nieuwe kinderen te mogen verwelkomen.

Sportieve groeten en tot ziens op LTC Zee en Duin