Tennisles voor middelbare schooljeugd op Zee en Duin

WIL JIJ EEN GAVE NIEUWE SPORT LEREN?

Dan moet je eens denken aan tennis op L.T.C. Zee en Duin. Tennis is een sport die je op iedere leeftijd kunt leren spelen. Heb je echter een beetje balgevoel en ben je bereid er een klein beetje tijd in te steken? Dan is tennis zeker een sport die je al vrij snel zo goed onder de knie kunt hebben dat je het met plezier zelf kunt spelen. Zeker als je op de middelbare school zit!

Dit zomerseizoen willen we op L.T.C. Zee en Duin een cursus starten, speciaal gericht op jeugd in de leeftijd van 13 t/m 15 jaar. Samen met leeftijdgenoten krijg je training en leer je de beginselen, zodat je al heel snel zelf de baan op kan. Zodra je lid bent, kan je namelijk ook zelf een baan afhangen en vrij spelen met je vrienden die ook lid zijn. Ideaal om te sporten op een moment dat het jou goed uitkomt. Ook leuk in de zomer voordat je naar het strand gaat, of zomaar met een vriend(in) na een lange dag op school.

Er zal training worden gegeven op donderdag van 17:00 tot 18:00. Voor een lidmaatschap, dat loopt tot en met 31 december 2018, betaal je het eerste verenigingsjaar als kennismakingstarief € 150. Hierna gaat het lidmaatschap automatisch over in een ‘normaal’ lidmaatschap.

De trainingen gelden voor het buitenseizoen welke loopt van 1 april tot 1 oktober.

Uiteraard hoef je niet gelijk lid te worden, het is prima om eerst een of twee keer te komen kijken of het wel iets voor jou is. Als er genoeg aanmeldingen zijn, is het de bedoeling om donderdag 5 april te starten.

Lijkt dit jou wel wat? Stuur dan snel een mailtje naar nieuweleden@zee-en-duin.nl of neem contact op via https://zee-en-duin.nl/nieuwe-ledentraining.

Tot snel op LTC Zee en Duin!