Een terugblik op de Ladies Night van 2018

Zoals de Activiteitencommissie dat zo goed kan, was de Ladies Night voor 2018 ook weer gepland op een heerlijke dag met geweldig tennisweer.

Deze keer was er geen individuele indeling maar een teamindeling, die bepaald werd door de trekking van de gekleurde sleutelhangers! De kleur van de sleutelhanger bepaalde namelijk de indeling van de teams: blauw, rood, zilver en goud. Nagels werden in dezelfde kleur gelakt, zodat geen vergissing mogelijk was in welk team je speelde.

sleutelhangersIMG_7027

Met angst en beven werd gekeken naar de trekking door de ‘hardhitters’. Alsof ze het afgesproken hadden: zij zaten geconcentreerd in één team! Dat wil niet zeggen dat de rest geen kans had. Het lukte alleen deze avond niet om deze gouden toppers op het tennisveld te verslaan!

Buiten dit sportieve gedeelte waren er 2 informatieve presentaties.

Allereerst door Amber van der Velde van Op Eigen Wijze Coaching, die met haar hond Boaz en vriendin Ingrid in het kort uitlegde hoe een coachingsessie (in dit geval met hond, de zgn. dog assisted coaching) zou kunnen gaan. Amber biedt overigens ook andere manieren van coaching aan. Je kunt voor meer informatie haar website Op Eigen Wijze Coaching bezoeken.

Natuurlijk had Amber een leuke verrassing in petto: Zij bood alle Ladies een coachingsessie met 50% korting aan, met vooraf  eventueel een telefonische of persoonlijke intake van 30 minuten.

IMG_7094IMG_7095

Ageeth Witteveen was de tweede spreker. Zij heeft haar eigen reisbureau Yourtravel/Ageeth Witteveen en legde uit dat zij zich met name onderscheidt van andere reisbureaus door niet alleen een compleet pakket te kunnen bieden, met scherpe prijzen, maar daarnaast ook nog extra service geeft door leuke excursies of routes te verzinnen, waardoor een volledig vakantieprogramma vlekkeloos en zonder zorgen door haar op poten wordt gezet. Niet alleen kregen alle Ladies een mooie ‘goody bag’ van haar (inclusief kortingsbon), maar ook was er een kleine loterij, waarbij Marja van Duijn een waardebon van € 75 ontving! Klik op Yourtravel voor de link naar de website van Ageeth Witteveen.

IMG_7103IMG_7106

Tussen de bedrijven door kwam Mira van Horeca Zee en Duin voorbij met de meest heerlijke happen! Echt voortreffelijk! Zij was op de Ladies Night de meest populaire Lady!

IMG_7084

Natuurlijk moesten ook de brains getest worden en dus werd er als afsluiting nog een quiz gehouden.

IMG_7021

Alle teams streden moedig, maar de Golden Girls waren niet meer in te halen en dus gingen zij met een heerlijke doos chocolade van Goldiva aan de haal.

IMG_7129

De winnaars: Lisette (B en niet P helaas), Cobie (die op het laatste moment opgetrommeld was om in te vallen), Daniëlle, Gwen en Lucky Lady Marja.

IMG_7132IMG_7133

Sommigen waren overdreven blij met hun prijs, en sommigen jaloers!

Zonder bloedvergieten werd de avond besloten met een heerlijk drankje, onder toeziend oog van Robin uiteraard.

 

IMG_7025

Tot volgend jaar Ladies!