Terugblik op de Ladies night

Gisterenavond vond de Ladies night in afgeslankte versie plaats. Helaas gold dat niet voor de dames na afloop, want Mira bleef maar overheerlijke hapjes voorschotelen!

Helaas kon een aantal  vrouwen door omstandigheden niet meedoen, en dus vanaf deze plaats sterkte en beterschap!

Alhoewel de weersomstandigheden anders deden vermoeden, konden wij toch gewoon de baan op. Dat was ook wel nodig, want er stonden heel wat activiteiten op het programma.

Bij het tennissen namen de Boeren met Jacqueline K., Susanne, Alette en Helene een ruime voorsprong op de anderen. Maar de strijd was nog lang niet gestreden, want er volgden nog verschillende onderdelen.

Het is duidelijk dat vrouwenvoetbal in opmars is, want de tafelvoetbalwedstrijden waren van hoog niveau. Team Vrouw (Betty, Diana, Petra G. en Annekarien) kwamen hier als winnaar uit de bus.

Tafeltennis blijkt tocht wat anders dan tennis op een gravelbaan, want hier zegevierden de Azen met Mira, Arina, Lisette B en Thea. Niet verwonderlijk want Lisette stond al vooraf, zonder dat de wedstrijdleiding ervan af wist (!), stiekem in te slaan aan de tafeltennistafel.

En niet alleen op dit onderdeel waren zij heer – oftewel aas – en meester, want bij de quiz bleek dat dit team zowel de looks als de brains te hebben!

Team Heer of zoals zij zichzelf noemden: King (ze spreken een aardig mondje over de grens) maakten het team Boer nog behoorlijk moeilijk.

Team King eindigde namelijk slechts 7 punten (125 in totaal) achter Team Boer, dat uiteindelijk als overall winnaars uit de bus kwam met 132 punten.

Zij zijn terecht de ‘vrouwen met ballen’ van de avond!

Gefeliciteerd, namens Joke en Lisette!