Verslag Lukraaktoernooi

Voor de 3e keer werd het Lukraaktoernooi gehouden en ondanks een behoorlijk nat begin van de dag was het weer ’s avonds prima! Windstil en met een redelijke temperatuur.

Nadat alle administratieve handelingen waren verricht, bleken op het laatste moment toch 2 invallers nodig te zijn. Marja van Duijn en Sarah Dijkland waren binnen no time in tennisoutfit, klaar om ons en het toernooi te redden. Later op de avond moest ook Arina van der Boom, na al 2 uur getennist te hebben, nog invallen voor een geblesseerde Ans van Rijn. Bedankt dames!

Joke van Egmond legde nog even haarfijn uit hoe de werkwijze is. Misschien overwegend bekend, maar aangezien er nogal wat nieuwe leden aanwezig waren was dit zeker geen overbodige luxe.

IMG_6005

 

 

 

 

 

 

Deze keer leek het toernooi op een Ladies night, want het mannelijk geslacht was overwegend thuisgebleven om Ajax te zien winnen. Gelukkig waren er wel 2 mannen die het aandurfden: Gijs Varkevisser en Mike van der Plas.

IMG_6028

Na een sportieve avond met geweldige ballen, complete missers, pirouetten, netballetjes, aces en hilarische momenten met veel volume (Petra Mol en Henriëtte Varkevisser) kwam er uiteindelijk een definitief resultaat naar voren: IMG_6076

Netty Bosch liep weg met de poedelprijs (een tennisgrip); misschien de minste games maar zeker niet het minste plezier!
 

 

 

IMG_6079

Op de 2e plaats eindigde Corine Haasnoot, die al eerder een van onze toernooitjes had gewonnen; een geduchte tegenstander dus. Van Tennisdirect ontving zij een handdoek en bidon.

 

 

 

IMG_6081

1e van het Lukraaktoernooi 2017 werd Janneke Pluimgraaff, nieuw lid bij LTC Zee en Duin. Een heerlijke prijs om mee naar huis te nemen: tennisballen en een fles Limoncello (!), aangeboden door Horeca Zee en Duin! We zullen zien of ze na het leegmaken van die fles nog zo goed tennist…

Met de heaters, snacks en drankjes was het zeker geen straf om hierna nog lekker met z’n allen bij te kletsen op het terras!

Voor de scores van de avond, klik op Scores.

Alle foto’s van het Lukraaktoernooi zijn HIER te zien.

Tot slot werd iedereen door Lisette Pluimgraaff nog even herinnerd aan de Ladies day die op 19 mei a.s. (aanvang: 11.30 uur) gehouden zal worden; inschrijving nog mogelijk (mail aan activiteiten@zee-en-duin.nl).

Verder is de inschrijving voor de Clubkampioenschappen Zee en Duin 2017 geopend, dus geef je hiervoor op! Klik HIER om je in te schrijven.