Verslag van het Lukraaktoernooi

Het Lukraaktoernooi moest dan vanwege het weer een paar weken uitgesteld worden, maar dat betekende zeker geen afstel. Veertig man/vrouw had zich voor deze avond ingeschreven en dus werd het een gezellige en sportieve happening, met bij aanvang heerlijk tennisweer!

Sommigen namen de boel erg serieus en dachten ongemerkt vooraf op een andere baan nog even hun niveau te kunnen opkrikken…

Bram en Betty kwamen in de tweede wedstrijd tegenover elkaar te staan. Zij spaarden elkaar niet en om ieder punt werd met het mes op tafel gestreden.

Aangezien Bram er achteraf nog hartelijk om kon lachen, vermoeden wij dat hij verloren heeft en opgelucht was dat er geen represailles zouden volgen.

In de avonduren werd het beduidend kouder en moest men dicht tegen elkaar aan kruipen om warm te worden.

Het dreamteam Gijs & Lisette

Uiteindelijk waren er drie winnaars:

Annegreet kon een doos met heerlijke Godiva chocolade mee naar huis nemen. Misschien de minste games behaald, maar met zo’n beloning willen we allemaal wel verliezen.

Robin en Mira Dijkland van Horeca Zee en Duin en Arjan den Hollander van Hollander in Wijnen stelden voor deze avond de twee hoofdprijzen ter beschikking. En dat waren niet de minste prijzen!

Daniëlle ging – niet voor de eerste keer – met een prijs naar huis. Zij sleepte 20 games binnen en kwam daarmee op de tweede plaats terecht. Voor deze prestatie kreeg zij een fles MIP rosé, een voortreffelijke rosé die ook in ons clubhuis te verkrijgen is.

Bert was op het laatste moment gevraagd om mee te doen en dat legde hem geen windeieren. Hij eindigde met slechts 1 game meer dan Daniëlle op de eerste plaats. Ook voor hem werd een fles MIP ter beschikking gesteld, maar dan wel een van 3 liter!

Proost!