De KNLTB voorjaarscompetitie is een landelijke competitie, maar bij de indeling is het streven om ploegen zoveel mogelijk op regionaal/districtsniveau tegen elkaar te laten uitkomen. Voordeel van het landelijk aanbieden van deze competitie is dat vaker makkelijker over districtsgrenzen heen gespeeld kan worden, zodat de reisafstanden, waar mogelijk, zoveel mogelijk worden beperkt.

Een team moet u zelf vormen, en een captain moet worden benoemd. Via e-mail zal de VCL (competitieleider van de vereniging) contact met de leden opnemen, zodra men zich kan inschrijven voor de competitie. Zowel bestaande als nieuwe teams kunnen zich geven voor de najaarscompetitie. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar tc@zee-en-duin.nl. Stuur hierin de NAMEN en BONDSNUMMERS van de spelers van jouw team en welke competitie je wilt spelen.

Heeft u vragen over de competitie:

Seniorencompetitie

Bart Kraan – 06-31998954
Technische Commissie – tc@zee-en-duin.nl

Jeugd competitie zaterdag en zondag

Peter Borghstijn – 06-51430222
Jeugdcommissie – jeugdcommissie@zee-en-duin.nl

Algemene informatie:

Voorjaarscompetitiedata: Meer informatie over de speeldagen van de Voorjaarscompetitie vindt u door hier te klikken.

Informatie aanvoerders competitieteams

Versoepelde invallersregeling

Wordt je gevraagd om in te vallen in een competitieteam? De invallersregeling werden per 2018 versoepeld, waardoor er lang niet altijd meer dispensatie hoeft te worden aangevraagd.

Speelschema Voorjaarscompetitie 2019