woensdagavond, 21 oktober 2015

Nu Robin en Mira het clubhuis 2 maanden langer open houden en alle leden dit jaar voor het eerst een verlengd lidmaatschap hebben, nemen we uiteraard de gelegenheid te baat ook in de maanden oktober en november toernooien te blijven organiseren.

Maar ja, een echt excuus voor een toernooi was er niet aan te voeren, dus bedachten wij dat we dan maar een  “ZOMAAR”-gewoon-omdat-het-zo-leuk-is-en-we-graag-tennissen-maar-uiteraard-ook-omdat-we-gewoon-een-excuus-willen-hebben-om-er-weer-eens-een-gezellige-avond-van-te-maken-TOERNOOI te organiseren!

Het type toernooi is bij deze en gene aardig bekend en staat inmiddels garant voor tennisplezier en gezelligheid! Ook deze keer hopen we weer op een grote en gevarieerde opkomst!

Wat: Een dubbel/mix toernooi: er worden 3 wedstrijden van een half uur gespeeld, met een willekeurige indeling!

Wanneer: Woensdag, 21 oktober 2015

Hoe laat: Aanwezig om 19.00 uur; start 19.20 uur

Voor wie: Seniorclubleden in alle soorten/leeftijden/maten/ranking

Kosten: € 5,00/persoon

Aanmelden bij: Lisette Pluimgraaff, leezte.pluim@gmail.com, 06-25323444, Joke van Egmond, jajolima@casema.nl, 06-22424500

Je hoeft je niet als mix of dubbel op te geven! Je krijgt vanzelf 3 partners  toegewezen.

Deze keer wordt het meedoen nog aanlokkelijker: er wordt namelijk ook een loterij gehouden, waarmee mooie prijzen te winnen zijn. De opbrengsten hiervan gaan richting nieuw sanitair voor het clubhuis!